Over Cottageworld

Over ons

De producten van Cottageworld geven meerwaarde aan uw woning. Kwaliteit en innovatie zijn kenmerkend voor onze producten en diensten. En ambachtelijke kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Onze modellen

binnendeuren en buitendeuren van Cottageworld worden gemaakt van duurzaam geproduceerd eikenhout.

Eikenhout is een natuurproduct met variaties in iedere plank. De natuurlijke variatie van de nerven en knoesten geven onze deuren een authentieke en eerlijke uitstraling. Daarmee onderscheiden onze deuren zich van de industrieel geproduceerde vlakke en paneeldeuren.

De houten binnendeuren van Cottageworld hebben de natuurlijke en authentieke uitstraling die past bij een landelijk en modern interieur.

Ze worden met de hand op maat gemaakt en zijn uniek door het gebruik van duurzaam Europees eikenhout en de houtconstructie met klampverbindingen. Door de vele combinatiemogelijkheden en afwerkingen is iedere houten deur exclusief, stijlvol en origineel.

Eiken planken vormen de basis voor onze houten deuren. Onze houten deuren hebben 5 tot 7 verticale planken van gelijke breedte of van wisselende breedte. Deze keuze bepaalt mede de uitstraling van de deur.

Al onze deurmodellen worden gemaakt van Europees eiken met verlijmde en gespijkerde verbindingen. Daarmee behouden onze deuren hun stabiliteit en vorm gedurende de lange levensduur.