Binnendeuren met karakter en stijl

Eiken binnendeuren in eigentijdse modellen

De binnendeuren van Cottageworld zijn uniek en exclusief. U kunt kiezen uit diverse modellen die passen bij een moderne of landelijke woonstijl. Alle deuren zijn uitermate geschikt voor renovatie of nieuwbouw.

De Collectie binnendeuren

Alle binnendeuren worden met de hand op maat gemaakt en zijn uniek door het gebruik van duurzaam Europees eikenhout en de houtconstructie met klampverbindingen. Door de vele combinatiemogelijkheden en afwerkingen is iedere houten deur exclusief, stijlvol en origineel.

In de collectie van Cottageworld eikenhouten deuren kunt u kiezen uit authentieke:

De Kleuren

De eiken binnendeuren kunnen worden afgewerkt in de kleuren:

– Naturals – eiken naturel

– Whites – diverse schakeringen wit

– Rustics – authentieke kleurnuances

Het afgewerkte eiken behoudt in iedere kleur zijn karakteristieke tekening en de matte uitstraling.

De Maatvoeringen

We maken uw deuren altijd op maat, zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten. Cottageworld kan zelfs deuren maken hoger dan 2.80 en breder dan 1.40 meter.

De eiken deuren van Cottageworld zijn uitermate geschikt voor het renoveren van uw woning.

Door de rijke natuurlijke uitstraling van onze eiken binnendeuren voegt u karakter toe aan uw woning en krijgen uw woonruimten een authentieke uitstraling.

De Uitvoeringen

Alle deuren van Cottageworld worden op maat gemaakt en kunnen worden uitgevoerd met:

– Glas in traditionele verdeling

– Glas in moderne design verdeling

– Blank, gehard of facet glas

Bovendien maken we op aanvraag elk type slotkast frezing en aanpassing om uw deur geheel voor te bereiden voor installatie.

Enkele modellen kunnen we voorzien van traditionele diagonale schoren.

De Kozijnen

De meeste deuren van Cottageworld worden geplaatst in witte kozijnen. Het contrast tussen het natuurlijke eiken en de witte omlijsting geeft een zeer smaakvol effect.

U kunt ook kiezen voor eikenhouten kozijnen van Cottageworld. Alle kozijnen worden op maat gemaakt voor uw deuropening en iedere wanddikte.

De combinatie van onze eiken binnendeuren in combinatie met eikenhouten kozijnen vormt een exclusief geheel met veel karakter.