Houten binnendeuren met karakter en stijl

"
!

Houten binnendeuren met karakter en stijl

Klampdeuren
eikenhouten klampdeur

Klampdeuren

Het klassieke ontwerp met een moderne twist, dat zijn de klampdeuren van Cottageworld. Onze ervaren bouwers gaan altijd weer met plezier aan de slag zodra er een ontwerp voor klampdeuren op de werkvloer verschijnt. Dit is een Hollands stukje ambacht dat overal dat rustieke gevoel opwekt, zelfs in een loft appartement op twaalf hoog. De combinatie van klampdeuren met hoogwaardig eiken maakt deze houten binnendeuren op maat echt een streling voor het oog.

Stijldeuren
eikenhouten stijldeur

Stijldeuren

De naam zegt het al; deze houten binnendeuren op maat hebben stijl. Het is ook een strakke stijl die altijd modern oogt, hoe oud de deuren ook zijn. En met het eiken wat wij gebruiken voor deze stijldeuren zul je voor lange tijd genieten van deze bijzondere binnendeuren. Omdat niet iedereen dezelfde voorkeuren en smaak heeft kunnen wij deze stijldeuren in vele variaties bouwen, zelfs met glas wat voor binnendeuren vaak ideaal is.

Paneeldeuren
eikenhouten paneeldeur

Paneeldeuren

We kennen allemaal de klassieke paneeldeuren, bij Cottageworld vonden we het tijd voor wat vernieuwing. De authentieke luxueuze uitstraling is gebleven, maar wij gebruiken duurzaam Europees eikenhout en een constructie die niet alleen prachtig oogt, maar ook zeer stevig is. Paneeldeuren passen uiteraard goed in een klassiek interieur, maar ze staan ook opvallend goed bij een moderne inrichting. Wanneer je een woning op een eenvoudige wijze van een snufje tijdloze klasse wilt voorzien zijn deze paneeldeuren precies wat je zoekt.

Paneeldeuren
eikenhouten designdeur

Design deuren

houten Binnendeuren moeten niet alleen functioneel zijn, maar mogen ook best wat karakter uitstralen. Met de juiste design deuren kun je een woning een volledige transformatie geven. Bij Cottageworld nemen we inspiratie uit het verleden en passen deze toe op het heden, met een schuine blik op de toekomst. Zo zijn we in staat eikenhouten binnendeuren op maat te maken die werkelijk tijdloos zijn. Onze design deuren zijn ook met glazen inzet leverbaar, informeer direct naar de mogelijkheden.

Houten binnendeuren in eigentijdse modellen
gemaakt van eikenhout

Voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatie bij bestaande woningen bieden de houten binnendeuren op maat van Cottageworld altijd een passende oplossing. Onze binnendeuren worden op maat gemaakt door vakmensen op basis van hoogwaardig eikenhout uit Europa. Bij onze houten binnendeuren op maat zijn er enorm veel mogelijkheden, iedere houten deur wordt met zorg gemaakt, geheel volgens jouw wensen en specificaties. Bekijk de verschillende stijlen binnendeuren op deze pagina, evenals de mogelijkheden voor personalisatie en maatwerk.

Meer weten over de houten binnendeuren op maat van Cottageworld? Vraag hier gemakkelijk en snel uw offerte/prijslijst aan!

De Uitvoeringen

Alle deuren van Cottageworld worden op maat gemaakt en kunnen worden uitgevoerd met:

  • Glas in traditionele verdeling
  • Glas in moderne design verdeling
  • Blank, gehard of facet glas

Bovendien maken we op aanvraag elk type slotkast frezing en aanpassing om uw deur geheel voor te bereiden voor installatie.

Enkele modellen kunnen we voorzien van traditionele diagonale schoren.

eikenhouten deur
eikenhouten buitendeur

De Kleuren

Beken kleur met de binnendeuren op maat van Cottageworld. Om de enorme keuze in kleurstellingen wat eenvoudiger te maken hebben we de opties ingedeeld in drie categorieën:

  • Naturals: Dit zijn binnendeuren met een naturel eiken uitstraling waarbij je de natuur in huis haalt. De warme tinten geven je direct een behaaglijk gevoel.
  • Whites: Voor een strakke look en een frisse uitstraling zijn de witte tinten erg geschikt. Het is een mooie combinatie van de structuur in eikenhout met een witte kleurschakering.
  • Rustics: De naam zegt het al; voor een rustiek tintje kun je niet om de rustics collectie heen. Het is alsof je verhuisd bent naar een boerderij in de vrije natuur, zelfs wanneer je in een flatje in hartje Amsterdam woont.

De Maatvoeringen

We maken uw deuren altijd op maat, zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten. Cottageworld kan zelfs deuren maken hoger dan 2.80 en breder dan 1.40 meter.

De eiken deuren van Cottageworld zijn uitermate geschikt voor het renoveren van uw woning.

Door de rijke natuurlijke uitstraling van onze eiken binnendeuren voegt u karakter toe aan uw woning en krijgen uw woonruimten een authentieke uitstraling.

We leveren binnendeuren in allerlei soorten en maten. Wanneer je nog vragen hebt over onze binnendeuren op maat kun je ons reactieformulier invullen of direct bellen met onze helpdesk.

meerinformatie

De Kozijnen

De meeste deuren van Cottageworld worden geplaatst in witte kozijnen. Het contrast tussen het natuurlijke eiken en de witte omlijsting geeft een zeer smaakvol effect.

U kunt ook kiezen voor eikenhouten kozijnen van Cottageworld. Alle kozijnen worden op maat gemaakt voor uw deuropening en iedere wanddikte.

De combinatie van onze eiken binnendeuren in combinatie met eikenhouten kozijnen vormt een exclusief geheel met veel karakter.

eikenhouten deuren