Authentieke en stijlvolle eikenhouten deuren

natuurlijke binnendeuren en buitendeuren

De Collectie

Door de vele combinatiemogelijkheden en afwerkingen is iedere houten deur exclusief, stijlvol en origineel. Onze deuren behouden hun stabiliteit en vorm gedurende de lange levensduur.

Eikenhout is een natuurproduct met variaties in iedere plank. Deze natuurlijke variatie van de nerven en knoesten geven onze deuren een authentieke en natuurlijke uitstraling. Daarmee onderscheiden onze houten deuren zich van de industrieel geproduceerde vlakke en paneeldeuren.

De maatvoeringen

We maken uw deuren altijd op maat, zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten. Cottageworld kan zelfs deuren maken hoger dan 2.80 en breder dan 1.40 meter. De eiken houten deuren van Cottageworld zijn uitermate geschikt voor het renoveren van uw woning.
Door de rijke natuurlijke uitstraling van onze eiken binnendeuren voegt u karakter toe aan uw woning en krijgen uw woonruimten een authentieke uitstraling.

De kleuren

De binnendeuren kunnen worden afgewerkt met lakken, was en oliën naar eigen keuze.

Ook kunnen de binnendeuren worden geverfd in tinten die passen bij uw interieur. We geven u graag advies over de diverse mogelijkheden.

Eiken planken als basis

Eiken planken vormen de basis voor onze houten deuren.

Onze houten deuren hebben afhankelijk van de deurbreedte 5 to 7 verticale planken van gelijke breedte – URBAN – of van verschillende breedte – COUNTRY.

Deze keuze bepaalt mede de uitstraling  van de deur.

Authentiek deurbeslag

Cottageworld is de enige aanbieder van handgeslagen deurbeslag met een matte authentieke uitstraling.

In ons assortiment deurbeslag vindt u alles om uw deuren af te hangen en te sluiten op de traditionele manier.

U kunt natuurlijk ook onze houten deuren afhangen met standaard scharnieren en moderne deurkrukken.