Over Cottageworld

"
"

Over Cottageworld

Houten deuren kopen bij Cottageworld

Bij Cottageworld houden we van mooie producten die een eigen verhaal vertellen. Op deze pagina vertellen we ons verhaal, en geven we graag wat meer informatie over onze producten en de wijze waarop deze tot stand komen. Wij werken hard om maatwerk deuren kopen niet alleen eenvoudiger te maken, maar ook goedkoper. Je kunt bij Cottageworld niet alleen binnendeuren en buitendeuren kopen, ook voor een voordeur of een prachtig set schuifdeuren bent u hier aan het juiste adres. Wanneer je meer wilt weten over de diensten en producten van Cottageworld kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Duurzaam met een verhaal

Elke eikenboom heeft een historie, iedere plan eikenhout heeft een verhaal. Bij deuren kopen kies je niet alleen voor een houtsoort, kleur of design, bij een binnendeur kopen haal je ook een stukje natuur in huis. De nerven en groeven van iedere plank vertelt een eigen verhaal, dit geeft onze deuren karakter. Bij Cottageworld zoeken we altijd naar de beste materialen om onze deuren te produceren, van voordeur tot schuifdeur. Het verhaal stopt niet bij de eikenhouten planken, ze zullen uiteraard ook gemaakt moeten worden. En daarvoor hebben we vakmensen geselecteerd die met passie voor hun vak de mooiste ambachtelijke deuren ontwerpen. Daarbij bieden we een groot aantal combinaties om een voordeur of set schuifdeuren helemaal naar voorkeur samen te stellen.

Deuren kopen

Bij een voordeur, achterdeur, schuifdeur of binnendeur kopen moet je keuzes maken, en met al die prachtige mogelijkheden is dat niet altijd eenvoudig. We hebben alvast enkele keuzes gemaakt, zoals het gebruik van duurzaam Europees eiken met certificaat van herkomst. Bij onze deuren kopen is er een keuze voor vijf tot zeven verticale planken, dit soort details kunnen een enorme invloed hebben op de aanblik van een natuurlijk houten deur. Bij een binnendeur kopen of een ander type deur zal onze webshop voor vele klanten al voldoende informatie bieden, anders kun je altijd even contact met ons opnemen. Want wij delen ook die passie voor ambachtelijk vervaardigde eikenhouten deuren!

Bekijk direct ons assortiment houten deuren en neem voor meer informatie over onze producten en diensten gerust even contact met ons op!