Houten deuren op maat gemaakt

"
"

Houten deuren op maat gemaakt

Deuren op maat voor renovatie en nieuwbouw

Houten deuren op maat

Bij Cottageworld houden we niet van standaard fabrieksdeuren. Niets ten nadele van deze producten, maar we missen dat gevoel bij het zien van een nieuwe eikenhouten deur, vol met leven en karakter. Houten deuren op maat laten maken is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en ook zeker creativiteit. Een binnendeur op maat laten maken, of een buitendeur op maat bestellen is een koud kunstje met onze ruime keuze aan mogelijkheden. Bij Cottageworld lijkt deuren op maat laten maken alsof je samen met onze vakmensen een deur ontwerpt en maakt. Jij zorgt voor de inspiratie, laat onze professionals zich druk maken over de transpiratie!

Houten deuren op maat laten maken

Hoe gaat het proces in zijn werk? Bij houten deuren op maat laten maken zul je als eerste aangeven welk type deur het betreft. Dit kan een binnendeur op maat zijn, of een buitendeur op maat. Vervolgens kan er worden gekozen voor het aantal planken, het type deurbeslag, de afwerking en nog een aantal maatwerk opties. Hoewel we de keuzes heel eenvoudig hebben gemaakt voor onze klanten, zijn er enorm veel mogelijkheden. Zo weet je zeker dat het resultaat letterlijk en figuurlijk past bij de woning én de bewoners.

Binnendeur op maat

Bij een binnendeur op maat leveren we niet alleen standaard scharnierdeuren, het is ook mogelijk om schuifdeuren te bestellen. Dit type deuren schuift open over een schuifdeurrails waardoor er geen uitzwaai is. Dat scheelt in vloeroppervlak. Welke type binnendeur op maat je ook kiest, er zijn volop mogelijkheden voor maatwerk deuren. Wanneer je niet zeker weet of we een specifieke optie kunnen leveren, of specifieke vragen hebt over maatwerk deuren, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Buitendeur op maat

Een binnendeur op maat zal veelvuldig gebruikt worden, een buitendeur op maat is juist weer het visitekaartje van een woning. Cottageworld levert zowel voordeuren als achterdeuren, die naast buitenkwaliteit eiken ook voorzien zijn van hoogwaardig hang-en sluitwerk met gecertificeerde sloten. Een buitendeur op maat is immers meer dan uiterlijk vertoon, het is een cruciaal deel van de woning met een dubbele functie. Je wilt immers zelf eenvoudig en stijlvol toegang tot de woning krijgen, en tegelijkertijd ongenode gasten buiten de deur houden.

Meer weten over de houten deuren op maat van Cottageworld? Bekijk direct ons assortiment of informeer naar de mogelijkheden en een advies op maat.