Designdeuren met een Original Dutch Design

"
"

Designdeuren met een Original Dutch Design

Designdeuren

SW | Voorzijde

SW | Achterzijde

Original Dutch Design | SW

Model SW rondt onze collectie met stijl af. Strak, luxe en charmant. Gemaakt voor de moderne eisen die u aan deuren stelt. Leverbaar met slotgat infrezingen voor moderne loopsloten en deurkrukken.

De uitvoeringen

Dit model kan worden uitgevoerd met verticale delen van gelijke breedte – Urban – of wisselende breedte – Country. Deze keuze bepaalt mede het karakter van de deur.

SW G6

SW G1+2

De Glasdeuren | SW

Model SW kan worden voorzien van glas in vele design opties.

Standaard hebben we in onze collectie
Model SW G6 en SW G1+2 opgenomen.

Andere glasverdelingen ontwerpen we voor u volgens uw ideeën en de mogelijkheden die de deur biedt. Dit is mede afhankelijk van de deurafmetingen.

Glasdeuren worden naar keuze geleverd met blank, blank gehard of gesatineerd mat glas.

eiken designdeuren met goede smaak

Designdeuren

Eiken designdeuren met een eigen karakter. Verrassend modern, smaakvol en gemaakt op ambachtelijke wijze. Deze eiken deuren geven uw interieur een natuurlijke en exclusieve uitstraling.

De designdeuren van Cottageworld hebben een rijk verleden. Eeuwen traditie is vertaald naar vormen van nu. Strakke eenvoud en luxe, met de natuurlijke warmte van eiken materialen. Forse stevige deuren gemaakt met moderne technieken voor moderne toepassingen.

Onze eiken deuren zijn uitermate geschikt voor renovatie van uw woning en nieuwbouwwoningen.

In onze collectie vindt u diverse design binnendeuren met mogelijkheden voor glasinzet en natuurlijk bijpassende kozijnen.

Meer deuren bekijken? Wij hebben een gehele collectie eikenhouten deuren.