Eikenhouten buitendeuren

offerte eikenhouten buitendeuren
"
Header eikenhouten buitendeuren
"

Eikenhouten buitendeuren

eikenhouten buitendeuren

Voordeuren

Een voordeur kopen is een keuze maken voor een lange tijd. Een goede voordeur op maat gaat immers vele jaren mee. Dan wil je graag een deur met karakter, bijvoorbeeld een voordeur landelijke stijl. Wanneer je liever kiest voor een wat meer klassieke uitstraling kunnen we daar uiteraard ook voor zorgen. Bij onze voordeuren kun je naast massief houten voordeuren ook een deur met een glazen paneel laten maken. Bij een voordeur kopen zijn er naast het uiterlijk nog meer zaken om rekening mee te houden. Zo werken we altijd met veilige 3-puntsloten en een veiligheidsslot. Daarnaast hebben onze massief eiken voordeuren ook een zeer goede isolatiewaarde wat de energie efficiëntie van de woning zeker ten goede zal komen. Met een voordeur op maat van Cottageworld hoef je de rode loper niet meer uit te leggen!

eikenhouten buitendeuren

Staldeuren

Omdat we bij Cottageworld maatwerk deuren leveren wordt er ook vaak gevraagd naar staldeuren. Wanneer je graag een stal op een stijlvolle en duurzame wijze wilt afsluiten gaat er niets boven onze maatwerk staldeuren van massief eiken planken. Staldeuren moeten weer en wind kunnen trotseren, ze moeten de waardevolle inhoud van de stal binnen houden en onverlaten juist buiten sluiten. Omdat onze staldeuren op maat gemaakt worden van solide materialen, en exact volgens specificatie worden gebouwd zullen ze ook goed isoleren, wat in veel gevallen een groot pluspunt is. Ongeacht de vraag van de klant of de toepassing, met de staldeuren van Cottageworld wordt iedere stal een paleis.

eikenhouten buitendeuren

Garagedeuren

Wanneer je op zoek bent naar een garagedeur die weer en wind kan trotseren ben je bij ons aan het juiste adres. De eikenhouten garagedeuren van Cottageworld zijn oersterk, en worden uitgerust met handgesmede hengscharnieren voor intensief gebruik. Op elk detail wordt gelet inclusief hoogwaardig hang- en sluitwerk voor optimale veiligheid. Deze garagedeuren zijn geschikt voor de woning, aan- of bijbouw, en zijn al net zo mooi om te zien als dat ze duurzaam zijn.

Exclusieve eikenhouten buitendeuren op maat

In deze wereld van prefab woningen en moderne bouwtechnieken zoals 3D Printing raken we soms toch wat uitgekeken op al deze innovaties. Een effectieve en relatief eenvoudige manier om een woning of ander gebouw direct een vertrouwde uitstraling te geven is een voordeur op maat. Bij een voordeur kopen zijn er diverse mogelijkheden, zo is de voordeur landelijke stijl momenteel weer erg in trek. Dit soort voordeuren zijn bijzonder vanwege de eikenhouten planken die allemaal voorzien zijn van een unieke tekening en reliëf. Daarnaast kun je bij Cottageworld ook staldeuren en garagedeuren laten maken.

Bekijk de mogelijkheden voor de voordeuren, staldeuren en garagedeuren van Cottageworld, Vraag hier uw offerte/prijslijsten snel en gemakkelijk aan!

Geen beter werk dan maatwerk

Buitendeuren op maat zijn prachtig om te zien, zeker met onze Europees eiken planken. Daarnaast zijn ze ook zeer duurzaam en kunnen met gemak de weersomstandigheden van de lage landen trotseren. Omdat iedere woning, stal, schuur of garage weer unieke eigenschappen bezit brengen we altijd een offerte op maat uit voor onze buitendeuren. Met het brede scala aan mogelijkheden kunnen we altijd een pasklare oplossing aanbieden waar je lang van zult genieten.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan voor onze eikenhouten buitendeuren.

eikenhouten buitendeuren