Boerderijdeuren van Cottageworld

Puur authentieke vakmanschap
Duurzame en exclusieve eiken houten deuren uit de rijke Hollandse traditie

 

"

Boerderijdeuren van Cottageworld

Puur authentieke vakmanschap
Duurzame en exclusieve eiken houten deuren uit de rijke Hollandse traditie


"

Staldeuren

SW DUO | Voorzijde

SW DUO | Achterzijde

Model | SW Duo

De uitvoeringen

Dit model kan worden uitgevoerd met verticale delen van gelijke breedte – Urban – of wisselende breedte – Country. Deze keuze bepaalt mede het karakter van de deur.

Ontdek onze ambachtelijke boerderijdeuren bij Cottageworld

Stap binnen in de wereld van ambachtelijk vakmanschap en tijdloze stijl met de houten boerderijdeuren van Cottageworld. Als jouw toonaangevende bron voor hoogwaardige boerderijdeuren, bieden wij exclusieve houten deuren die kwaliteit en betaalbaarheid moeiteloos combineren. Onze deuren zijn ontworpen volgens de klassieke Nederlandse traditie en vervaardigd met authentiek Hollands vakmanschap.

Ontdek onze collectie authentieke massief houten boerderijdeuren en ervaar de perfecte harmonie tussen traditie en moderniteit. Leer meer over de ongeëvenaarde houten vakmanschap deuren van Cottageworld door verder te lezen op deze pagina.

ONZE MODELLEN

Model DS

Model DS is het basismodel in onze collectie. Eenvoudige charme en traditie kenmerken deze binnendeuren. Aangepast aan de moderne eisen die u aan deuren stelt. Leverbaar met slotgat infrezingen voor moderne loopsloten en deurkrukken.

Model F

Model F kunnen we met recht de oorsprong noemen. Oorspronkelijk natuurlijk door het gebruik van duurzame eiken delen en stijlen. Deze deuren zijn zeer geschikt voor de renovatie van uw woning of boerderij en voor nieuwbouwwoningen.

Model P

Model P kenmerkt zich door het gebruik van eiken delen en stijlen. Een bekend deurontwerp verrijkt door het gebruik van duurzaam eikenhout. Leverbaar met slotgat infrezingen voor moderne loopsloten en deurkrukken.

Model SW

Model SW rondt onze collectie met stijl af. Strak, luxe en charmant. Gemaakt voor de moderne eisen die u aan deuren stelt. Leverbaar met slotgat infrezingen voor moderne loopsloten en deurkrukken.

Binnendeuren

Bekijk onze collectie binnendeuren

BUITENDEUREN

Bekijk onze collectie buitendeuren

Om met de deur in huis te vallen…

Bij Cottageworld hebben we een passie voor deuren, het is haast een obsessie. Hoewel we enorm trots zijn op de historie van het Nederlands vakmanschap zijn we ook zeker niet bang voor vernieuwing. Daarom maken wij houten deuren op een ambachtelijke wijze, maar wel naar de moderne eisen van deze tijd. We hopen dat onze klanten diezelfde passie voor mooie, exclusieve houten deuren met ons delen, we moeten immers wel samen door één deur kunnen gaan.

Houten deuren van eerlijk eikenhout

Er zijn veel materialen om deuren van te maken, denk aan PVC, aluminium of MDF. Daar zijn vast liefhebbers voor te vinden, toch geven wij de voorkeur aan duurzaam eikenhout uit Europa. Iedere plank heeft een unieke structuur, er is daarom geen enkele deur hetzelfde. Daarnaast is eikenhout ook een enorm sterk materiaal met een zeer lange levensduur. De houten deuren van Cottageworld worden eigenlijk alleen maar mooier naarmate ze ouder worden, en dat kun je niet van alle deuren zeggen.

Maatwerk houten deuren

De unieke eigenschappen van onze houten deuren stoppen niet bij de nerf van de planken. Cottageworld levert binnendeuren en buitendeuren op maat, geheel ontworpen naar jouw specificaties en voorkeuren. Zo kunnen we voordeuren maken met of zonder gehard of gesatineerd glas, we ontwerpen ook staldeuren en houten garagedeuren. Heb je liever schuifdeuren of houd je van paneeldeuren? Ook die kunnen onze vaklieden
voor je maken. Het enige aspect waar we onze klanten geen keuze in geven is kwaliteit; van de eikenhouten planken tot aan een 3-puntslot, alle onderdelen zijn van topkwaliteit.

Binnendeuren, buitendeuren, overal houten deuren

Wanneer je een nieuwbouwwoning gaat betrekken, wanneer er een renovatie zal plaatsvinden, of wanneer je de woning een nieuwe dimensie wilt geven, met de maatwerk houten deuren van Cottageworld kies je voor stijl en exclusiviteit. Het verschil dat een houten deur in of buiten de woning kan maken is opmerkelijk. Ontvang jouw gasten in stijl met een prachtige paneeldeur, of laat de televisie aanstaan en geniet even van die bijzondere design deur die geheel naar jouw wensen en voorkeuren is ontworpen. Naast het hoogwaardige eiken en de ambachtelijke constructie door onze vaklieden zorgen we uiteraard ook voor het beste hang- en sluitwerk en gecertificeerde sloten. Zo kun je lang en zorgeloos genieten van de Cottageworld houten deuren.

lees meer over onze binnendeuren en buitendeuren, of neem direct contact op met onze klantenservice voor maatwerk advies.