Houten binnendeuren van Cottageworld

Puur authentieke vakmanschap
Duurzame en exclusieve eiken houten deuren uit de rijke Hollandse traditie

 

"

Houten binnendeuren van Cottageworld

Puur authentieke vakmanschap
Duurzame en exclusieve eiken houten deuren uit de rijke Hollandse traditie


"
Klampdeuren

Klampdeuren

Het klassieke ontwerp met een moderne twist, dat zijn de klampdeuren van Cottageworld. Onze ervaren bouwers gaan altijd weer met plezier aan de slag zodra er een ontwerp voor klampdeuren op de werkvloer verschijnt. Dit is een Hollands stukje ambacht dat overal dat rustieke gevoel opwekt, zelfs in een loft appartement op twaalf hoog. De combinatie van klampdeuren met hoogwaardig eiken maakt deze houten binnendeuren op maat echt een streling voor het oog.

Stijldeuren

Stijldeuren

De naam zegt het al; deze houten binnendeuren op maat hebben stijl. Het is ook een strakke stijl die altijd modern oogt, hoe oud de deuren ook zijn. En met het eiken wat wij gebruiken voor deze stijldeuren zul je voor lange tijd genieten van deze bijzondere binnendeuren. Omdat niet iedereen dezelfde voorkeuren en smaak heeft kunnen wij deze stijldeuren in vele variaties bouwen, zelfs met glas wat voor binnendeuren vaak ideaal is.

Paneeldeuren

Paneeldeuren

We kennen allemaal de klassieke paneeldeuren, bij Cottageworld vonden we het tijd voor wat vernieuwing. De authentieke luxueuze uitstraling is gebleven, maar wij gebruiken duurzaam Europees eikenhout en een constructie die niet alleen prachtig oogt, maar ook zeer stevig is. Paneeldeuren passen uiteraard goed in een klassiek interieur, maar ze staan ook opvallend goed bij een moderne inrichting. Wanneer je een woning op een eenvoudige wijze van een snufje tijdloze klasse wilt voorzien zijn deze paneeldeuren precies wat je zoekt.

Paneeldeuren

Design deuren

houten Binnendeuren moeten niet alleen functioneel zijn, maar mogen ook best wat karakter uitstralen. Met de juiste design deuren kun je een woning een volledige transformatie geven. Bij Cottageworld nemen we inspiratie uit het verleden en passen deze toe op het heden, met een schuine blik op de toekomst. Zo zijn we in staat eikenhouten binnendeuren op maat te maken die werkelijk tijdloos zijn. Onze design deuren zijn ook met glazen inzet leverbaar, informeer direct naar de mogelijkheden.

Houten binnendeuren in eigentijdse modellen
gemaakt van eikenhout

Voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatie bij bestaande woningen bieden de houten binnendeuren op maat van Cottageworld altijd een passende oplossing. Onze binnendeuren worden op maat gemaakt door vakmensen op basis van hoogwaardig eikenhout uit Europa. Bij onze houten binnendeuren op maat zijn er enorm veel mogelijkheden, iedere houten deur wordt met zorg gemaakt, geheel volgens jouw wensen en specificaties. Bekijk de verschillende stijlen binnendeuren op deze pagina, evenals de mogelijkheden voor personalisatie en maatwerk.

Meer weten over de houten binnendeuren op maat van Cottageworld? Vraag hier gemakkelijk en snel uw offerte/prijslijst aan!

Om met de deur in huis te vallen…

Bij Cottageworld hebben we een passie voor deuren, het is haast een obsessie. Hoewel we enorm trots zijn op de historie van het Nederlands vakmanschap zijn we ook zeker niet bang voor vernieuwing. Daarom maken wij houten deuren op een ambachtelijke wijze, maar wel naar de moderne eisen van deze tijd. We hopen dat onze klanten diezelfde passie voor mooie, exclusieve houten deuren met ons delen, we moeten immers wel samen door één deur kunnen gaan.

Houten deuren van eerlijk eikenhout

Er zijn veel materialen om deuren van te maken, denk aan PVC, aluminium of MDF. Daar zijn vast liefhebbers voor te vinden, toch geven wij de voorkeur aan duurzaam eikenhout uit Europa. Iedere plank heeft een unieke structuur, er is daarom geen enkele deur hetzelfde. Daarnaast is eikenhout ook een enorm sterk materiaal met een zeer lange levensduur. De houten deuren van Cottageworld worden eigenlijk alleen maar mooier naarmate ze ouder worden, en dat kun je niet van alle deuren zeggen.

Maatwerk houten deuren

De unieke eigenschappen van onze houten deuren stoppen niet bij de nerf van de planken. Cottageworld levert binnendeuren en buitendeuren op maat, geheel ontworpen naar jouw specificaties en voorkeuren. Zo kunnen we voordeuren maken met of zonder gehard of gesatineerd glas, we ontwerpen ook staldeuren en houten garagedeuren. Heb je liever schuifdeuren of houd je van paneeldeuren? Ook die kunnen onze vaklieden
voor je maken. Het enige aspect waar we onze klanten geen keuze in geven is kwaliteit; van de eikenhouten planken tot aan een 3-puntslot, alle onderdelen zijn van topkwaliteit.

Binnendeuren, buitendeuren, overal houten deuren

Wanneer je een nieuwbouwwoning gaat betrekken, wanneer er een renovatie zal plaatsvinden, of wanneer je de woning een nieuwe dimensie wilt geven, met de maatwerk houten deuren van Cottageworld kies je voor stijl en exclusiviteit. Het verschil dat een houten deur in of buiten de woning kan maken is opmerkelijk. Ontvang jouw gasten in stijl met een prachtige paneeldeur, of laat de televisie aanstaan en geniet even van die bijzondere design deur die geheel naar jouw wensen en voorkeuren is ontworpen. Naast het hoogwaardige eiken en de ambachtelijke constructie door onze vaklieden zorgen we uiteraard ook voor het beste hang- en sluitwerk en gecertificeerde sloten. Zo kun je lang en zorgeloos genieten van de Cottageworld houten deuren.

lees meer over onze binnendeuren en buitendeuren, of neem direct contact op met onze klantenservice voor maatwerk advies.